Het Cadeau


#samen...
#jekanhet
#Eengoedbeginishethalvewerk

Berend

 

Berend hopelijk lees jij dit nu. 
We waren even bang dat het verjaardagspakketje niet bij jou was aangekomen, maar dat de post het bij een onbekende had afgeleverd. We hebben het drie weken geleden al verstuurd en tot op heden hebben we nog steeds niks van je gehoord. We hebben deze pagina al een paar keer moeten aanpassen. Wij konden jou steeds niet bereiken, je bent Berend, toch? Je moet opschieten met het oplossen van dit pakketje…  want het cadeau is niet meer in onze handen en de tijd dringt.

We weten dat er een tijdsdruk is, maar we hopen toch dat je hiervan flink kan genieten, wij houden van jou en hopen je snel weer te zien! Nou wacht niet langer, maak dat ding open en start! De weg naar je cadeau is ingezet en de tijd begint. De tijd begint nu!

Knip de dingen uit die geknipt moeten worden en vind de weg naar je cadeau! Ook al zal je vele getallen voorbij zien komen (zoals bijvoorbeeld 17.8 of 3.13), die je pas op het eind nodig hebt, zullen de viercijferige code die je als eerste nodig hebt bij jou zeker omcirkeld staan. Zorg dat je die vier cijfers snel vindt! Kortom succes!

Je vrienden

We zoeken een getal, maar welk? = ....Hulp Nodig?

Kom je er niet uit? Hieronder ga je naar de link pagina.